Η "Τριγωνέλλα η Ελληνική" (Trigonella foenum-graec) ή αλλιώς τριγωνίσκος, τήλιδα, τήλις, τηντιλίδα, τηντιλίνα, τήλι, χόρτο των Ελλήνων, Ελληνικό σανό, Ελληνικός σανός, μοσχοσίταρο, (το) αιγόκερας, (το) βούκερας, γραικόχορτο, ελληνικό τριφύλλι, νυχάκι, στροφίλι, χέλμπα ή τσιμένι.Η "Τριγωνέλλα η Ελληνική" (Trigonella foenum-graec) ή αλλιώς τριγωνίσκος, τήλιδα, τήλις, τηντιλίδα, τηντιλίνα, τήλι, χόρτο των Ελλήνων, Ελληνικό σανό, Ελληνικός σανός, μοσχοσίταρο, (το) αιγόκερας, (το) βούκερας, γραικόχορτο, ελληνικό τριφύλλι, νυχάκι, στροφίλι, χέλμπα ή τσιμένι.Μαζί με λάδι πιπέρι και πάπρικα φτιάχνουν το μείγμα για το περίβλυμα του θρυλικού παστουρμά.Στις μέρες μας χρησιμοποιείται και στα θαλασσινά παστόματα για την δημιουργία του παστουμά θαλάσσης με μπακαλιάρο.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 800g