Glass Cleaning | Horeca Market

Glass Cleaning

Επικοινωνία

Διεύθυνση:
Κ. Σχολάρι, Θεσσαλονίκης Τ.Κ. 575 00
Τηλέφωνο:
Fax:
Email:
Website:

Αποστολή: Τα Πάντα για την Καθαριότητα και την Υγιεινή

Η Glass Cleaning, είναι μια από τις μεγαλύτερες αμιγώς Ελληνική εταιρεία, με σημαντική θέση στην αγορά του επαγγελματικού καθαρισμού και της υγιεινής στην πατρίδα μας, στην  παραγωγή και διάθεση επαγγελματικών ειδών καθαρισμού για πάνω από 47 χρόνια.

Η εταιρεία παράγει και προσφέρει ένα Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού και Υγιεινής αποτελούμενο από προϊόντα και παρεχόμενες υπηρεσίες, το οποίο διατίθεται απευθείας από ένα αναπτυγμένο δίκτυο  εταιρικών υποκαταστημάτων και εξειδικευμένων καταστημάτων franchise.

Στόχος και αποστολή μας είναι:

Να κάνουμε τις επιχειρήσεις, τους οργανισμούς και γενικά την χώρα μας πιο καθαρή, πιο ασφαλή, πιο υγιή, συμβάλλοντας με την δική μας συμμετοχή στην φροντίδα προστασίας του περιβάλλοντος

Να περιποιηθούμε τους χώρους όπου οι άνθρωποι, τρώνε, κοιμούνται, διασκεδάζουν, σπουδάζουν, νοσηλεύονται ή εργάζονται και να εμποδίσουμε την εξάπλωση των ασθενειών που προέρχονται από την ανεπαρκή προσωπική υγιεινή. Περισσότερα για την εκπαίδευση προσωπικού >

Να φροντίζουμε ώστε τα τρόφιμα που παράγονται στις επιχειρήσεις να είναι ασφαλή για κατανάλωση και σύμφωνα με την νομοθεσία ως προς τις καθημερινές απαιτήσεις της υγιεινής. Περισσότερα για τα Συστήματα ISO >

Να βοηθάμε στην επίλυση των προβλημάτων καθαρισμού και απολύμανσης, οπουδήποτε αυτά εμφανίζονται

Τα προϊόντα που αναπτύσσει, παράγει και διακινεί η εταιρεία είναι απορρυπαντικά, χαρτικά, εργαλεία και μηχανές καθαρισμού, συσκευές και εξοπλισμός υγιεινής.

Αυτά προορίζονται κυρίως για την επαγγελματική αγορά ειδών καθαρισμού και υγιεινής, όπως ξενοδοχεία, βιομηχανίες τροφίμων και ποτών, νοσοκομεία, επιχειρήσεις μαζικής εστίασης, δημόσιους οργανισμού, εκπαιδευτικά ιδρύματα, εργολάβους καθαριότητας κλπ.

Στις παρεχόμενες υπηρεσίες που προσφέρουμε, περιλαμβάνονται η συμβουλευτική υποστήριξη όπως η μελέτη αναγκών, η εκπαίδευση προσωπικού,  η αξιολόγηση του αποτελέσματος, η ανάλυση του κόστους καθαρισμού, η συμμετοχή στην εφαρμογή των συστημάτων HACCP - GMP - GHP - ISO 22000 και των Οδηγών Υγιεινής που αναπτύσσονται με την βοήθεια του ΕΦΕΤ.

Στην τεχνική υποστήριξη  περιλαμβάνονται υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, όπως η εγκατάσταση και ρύθμιση δοσομετρικών συστημάτων αυτόματης αραίωσης απορρυπαντικών, η εγκατάσταση συσκευών υγιεινής, το service μηχανών καθαρισμού κ.λ.π.

Λύσεις και Εφαρμογές

H Glass Cleaning, για πάνω από 40 χρόνια παρέχει ένα Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού και Υγιεινής σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών κλάδων και δραστηριοτήτων.

Από τον καθαρισμό και την απολύμανση των επιφανειών ενός εστιατορίου μέχρι τους χώρους νοσηλείας ενός νοσοκομείου και από την προσωπική υγιεινή των εργαζομένων σε ένα φούρνο μέχρι τα οχήματα μιας βιομηχανία τροφίμων, οι απόλυτα εξατομικευμένες λύσεις και προτάσεις μας στα θέματα υγιεινής και ασφάλειας εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία της επιχείρησής σας. 

Επιλέξτε τις παρακάτω εφαρμογές που σας ενδιαφέρουν και ακολουθήστε τον σύνδεσμο για περισσότερες πληροφορίες.

Καθαρισμός Σκευών, Πιάτων, Ποτηριών, Φιαλών ...

Το καθαρό και αστραφτερό σερβίτσιο, τα πιάτα, τα μαχαιροπίρουνα και τα ποτήρια, είναι ένα από τα σημαντικότερα κριτήρια που θέτουν οι πελάτες ενός εστιατορίου ως προς την επιλογή του εστιατορίου που θα γευματίσουν.  "

Υγιεινή Προσωπικού

Οι απαιτήσεις για τον καθαρισμό και την αντισηψία των χεριών, επιβάλουν προϊόντα υψηλών συστατικών φροντίδας και προστασίας στην σύνθεσή τους. 

Καθαρισμός Επιφανειών

Ο καθαρισμός και η απολύμανση των δαπέδων και των διαφόρων επιφανειών, είναι μια από τις καθημερινές ενέργειες που εκτελούνται σχεδόν σε όλες τις επιχειρήσεις και τις μονάδες. 

Καθαρισμός Δωματίων

Το καθαρό και αστραφτερό δωμάτιο, είναι ένα από τα σημαντικότερα κριτήρια που θέτουν οι πελάτες ενός ξενοδοχείου ως προς την επιλογή του.   

Καθαρισμός Ιματισμού

Για να αντιμετωπίσετε τις καθημερινές προκλήσεις στην υγιεινή του ιματισμού που διαθέτετε από την μια και τον έλεγχο του κόστους πλύσης από την άλλη, καταβάλετε μεγάλες και σοβαρές προσπάθειες. Στον αγώνα σας αυτόν είμασε κοντά σας με ειδικά προϊόντα και προγράμματα.  

Καθαρισμός Οχημάτων

Ο καθαρισμός και η απολύμανση των των διαφόρων οχημάτων, είναι μια από τις καθημερινές ενέργειες που εκτελούνται σχεδόν σε όλες τις επιχειρήσεις και τις μονάδες.  

Εξοπλισμός Κουζίνας στα Λευκά

Θέλετε να εξοπλίσετε ή να ανακαινίσετε την κουζίνα σας ; Εδώ θα βρείτε συγκεντρωμένες τις προτάσεις μας με τις λευκές συσκευές που θα χρειασθείτε.

 

Εξοπλισμός Κουζίνα με Inox

Θέλετε να εξοπλίσετε ή να ανακαινίσετε την κουζίνα σας ; Εδώ θα βρείτε συγκεντρωμένες τις προτάσεις μας με τις ανοξείδωτες συσκευές που θα χρειασθείτε.    

 

Εξοπλισμός Τουαλέτας WC στα Λευκά

Θέλετε να εξοπλίσετε ή να ανακαινίσετε την τουαλέτα σας ; Εδώ θα βρείτε συγκεντρωμένες τις προτάσεις μας με τις λευκές συσκευές που θα χρειασθείτε.   

Εξοπλισμός Τουαλέτας WC με Inox

Θέλετε να εξοπλίσετε ή να ανακαινίσετε την τουαλέτα σας ; Εδώ θα βρείτε συγκεντρωμένες τις προτάσεις μας με τις ανοξείδωτες συσκευές που θα χρειασθείτε.