Κέντρο Επαγγελματικού Καθαρισμού | Horeca Market

Κέντρο Επαγγελματικού Καθαρισμού

Επικοινωνία

Διεύθυνση:
Πόντου 39, Καλαμαριά
Τηλέφωνο:
Email:

Η εταιρεία Κέντρο Επαγγελματικού Καθαρισμού (Κ.Ε.Κ.) ιδρύθηκε το 1997 και με την αδιάκοπη προσήλωσή μας στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στην εξυπηρέτηση επιχειρήσεων, κατέστησε την εταιρεία ενεργή με συνεχείς αυξανόμενους ρυθμούς στην αγορά της Θεσσαλονίκης.

Η εταιρική μας εικόνα συνοψίζεται στις λέξεις: Αμεσότητα, Ευελιξία, Συνέπεια, Εκπαίδευση. Καθημερινά όλοι οι εργαζόμενοι στην εταιρεία μας λειτουργούν με τα ιδεώδη της Εξυπηρέτησης, Ευγένειας, Επαγγελματισμού και Σεβασμού για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Η εταιρεία μας έχει καταξιωθεί στην επαγγελματική αγορά έχοντας μακρόχρονη και επιτυχή συνεργασία με σημαίνοντες επιχειρήσεις διότι οι συνεργάτες μας απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Οι μακροχρόνιες συνεργασίες μας με κορυφαίες επιχειρήσεις και προμηθευτές καθώς η ιδία παραγωγική γραμμή μας, αποτυπώνουν την εμπιστοσύνη και αποδοχή που απολαμβάνουμε από τον εμπορικό κόσμο. Εμπιστευτείτε μας να καλύψουμε τις ανάγκες σας με τον πιο αξιόπιστο, λειτουργικό, εύχρηστο και μοναδικό ανά περίπτωση τρόπο, με σκοπό να συμβάλλουμε καταλυτικά στην επιτυχία σας.

Η γνωστική κατάρτιση του προσωπικού, η ακεραιότητα των συναλλαγών, οι ποιοτικές και αξιόπιστες λύσεις που προσφέρουμε σε συνδυασμό με τη συνεχή θέληση να καλύπτονται οι ανάγκες των συνεργατών μας, έχουν αναδείξει και εδραιώσει την ηγετική θέση της εταιρείας στην αγορά.

Θα είναι χαρά μας να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να επιλέξουμε από κοινού τα κατάλληλα προϊόντα στην πιο συμφέρουσα σχέση κόστους / απόδοσης.