ΝΤΑΜΠΙΖΑ ΑΦΟΙ ΟΕ | Horeca Market

ΝΤΑΜΠΙΖΑ ΑΦΟΙ ΟΕ

Επικοινωνία

Διεύθυνση:
3ο χλμ Σίνδου – Χαλάστρας , Σίνδος, 57400
Τηλέφωνο:
Fax:
Website:
  • ΝΤΑΜΠΙΖΑ ΑΦΟΙ ΟΕ
  • ΝΤΑΜΠΙΖΑ ΑΦΟΙ ΟΕ
  • ΝΤΑΜΠΙΖΑ ΑΦΟΙ ΟΕ

Ιστορικό

H εταιρία » ΝΤΑΜΠΙΖΑ ΑΦΟΙ Ο.Ε.» δραστηριοποιείται στον χώρο του χονδρικού εμπόριου τροφίμων από το 1974. Η εταιρία στα πρώτα της χρόνια επικεντρώθηκε στην διακίνηση ελληνικών τυροκομικών προϊόντων και αλλαντικών. Το 1984 ξεκίνησε την εισαγωγή και διακίνηση τυροκομικών προϊόντων από το εξωτερικό καθώς και μια επέκταση στην γκάμα διακινούμενων τροφίμων (αλοιφές , λάδια, κονσέρβες , κτλ.) . Το 2000 στην γκάμα των προϊόντων εντάχθηκε και το κομμάτι της μαναβικής με την διακίνηση φρέσκων φρούτων και λαχανικών, διευρύνοντας ακόμη περισσότερο την διαθέσιμη γκάμα προϊόντων για τον επαγγελματία στον χώρο των τροφίμων. Έπειτα από 40 χρόνια εμπειρίας είμαστε σίγουροι για το επίπεδο των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών μας . Στόχος μας η σωστή, γρήγορη και οικονομική τροφοδοσία της επιχείρησης σας με είδη τροφίμων. Βασική μας εξειδίκευση  ο τομέας των τυροκομικών προϊόντων και των αλλαντικών. Οι μακροχρόνιες συνεργασίες μας με αξιόπιστους παραγωγούς τροφίμων  μας καθιστούν έναν πολύτιμο συνεργάτη για τον επαγγελματία του χώρου της εστίασης. 

 

Εγκαταστάσεις

Η εταιρία σήμερα στεγάζεται σε  ψυκτικές εγκαταστάσεις 1500 τ.μ. στο 3ο Χλμ. της Επαρχιακής Οδού Σίνδου – Χαλάστρας. Διαθέτοντας ιδιόκτητο στόλο  οχημάτων διανομής για την εξασφάλιση της έγκαιρης και σωστής διανομής των τροφίμων σας.

 

Φιλοσοφία

Αξιοπιστία, Συνέπεια, Εμπιστοσύνη, σε αυτές τις τρεις λέξεις συγκεντρώνεται η φιλοσοφία της εταιρεία μας και έτσι οικοδομούμε μαζί με τον πελάτη μας γερά θεμέλια για μια μόνιμη συνεργασία.