Χαρτοπλαστική Κίτσιου | Horeca Market

Χαρτοπλαστική Κίτσιου

Επικοινωνία

Διεύθυνση:
Αγίου Νικολάου 20, Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.
Τηλέφωνο:
Fax:
Email:
Website:
  • Χαρτοπλαστική Κίτσιου
  • Χαρτοπλαστική Κίτσιου
  • Χαρτοπλαστική Κίτσιου
  • Χαρτοπλαστική Κίτσιου

Χαρτοπλαστική

από το 1976... στην ποιοτική συσκευασία

Η Χαρτοπλαστική είναι μια υγιής και συνεχώς αναπτυσσόμενη επιχείρηση που δραστηριοποιείται με επιτυχία στον τομέα της σκληρής και εύκαμπτης συσκευασίας χάρτου και πλαστικού. .

Από το 1976 μελετάμε, σχεδιάζουμε, υλοποιούμε καί βελτιώνουμε συσκευασίες, αλλά και μεθόδους συσκευασίας προϊόντων με βελτιωμένες ή προκαθορισμένες προδιαγραφές ανάλογα με την τελική τους χρήση.

Η Χαρτοπλαστική στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 5.000 τετραγωνικών μέτρων συνολικού στεγασμένου χώρου (Γραφεία διοίκησης, παρα γωγική δραστηριότητα, αποθήκευση πρώτων υλών και αποθήκευση συσκευασμένων προϊόντων) σε συνολική έκταση 15 στρεμμάτων. .

Στόχος μας ήταν και είναι η τυποποίηση σε υψηλά επίπεδα της παραγωγικής διαδικασίας. Η Χαρτοπλαστική διαθέτει πιστοποιητικά διασφάλισης της ποιότητας (EN ISO 9001:2008) και το ISO 22000:2005 (HACCP).

Η διατήρηση των αξιών της υγιούς παραγωγής, της υγιούς διακίνησης και η διάθεση των προϊόντων σε ανταγωνιστική τιμή στο ευρύτερο κοινό, μας έχουν φέρει σε μία από τις πρώτες θέσεις στην προτίμηση των επαγγελματιών της Β. Ελλάδας στον τομέα της συσκευασίας.