ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ Α.Ε. | Horeca Market

ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ Α.Ε.

ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Η εταιρεία ξεκίνησε να λειτουργεί ως ατομική με 3ης κατηγορίας βιβλία από το 1995. Από τα τέλη του 2016 μετετράπη σε Ανώνυμη Εταιρεία “Μαυρουδής Α.Ε.”.
Είναι πιστοποιημένη κατά ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001-2015 & το διεθνές ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000-2005-haccp, πιστοποιητικό 1348 για την ορθή πρακτική διακίνησης ιατροτεχνολογικού & υγειονομικού υλικού. (Υπουργική Απόφαση ΔΥ8δ/Γ.Π. Οικ/1348)
Επίσης διαθέτει τον μοναδικό παγκόσμιο κωδικό ταυτοποίησης Duns Number με την σφραγίδα εμπιστοσύνης και ασφάλειας Duns Registered της Dun & Bradstreet η οποία είναι ο παγκόσμιος ηγέτης παροχής υπηρεσιών εμπορικού πιστωτικού κινδύνου για την ασφάλεια και την φερεγγυότητα των συναλλαγών.
Πάνω από 20 χρόνια η εταιρεία έχει δυναμική παρουσία στον χώρο της διανομής και τροφοδοσίας στην Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική με ιδιότητα φιχ, και στην υπόλοιπη Ελλάδα με πρακτορεία μεταφορών. Ειδικότερα, τροφοδοτεί επιχειρήσεις HO.RE.CA. (εστιατόρια, cafe, bar, club, νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, beach bar, ξενοδοχεία, spa, γυμναστήρια, πλοία, κλινικές, παιδικούς σταθμούς κλπ). Η δραστηριότητα της εταιρείας επικεντρώνεται στην εμπορία και διανομή τροφίμων, χαρτικών, απορρυπαντικών, αναλώσιμων και εξοπλισμού.
Διακινεί πάνω από 8.500 ενεργούς κωδικούς προϊόντων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο υποψήφιος πελάτης να καλύπτεται μέχρι και του 80% των ειδών που προμηθεύεται. Έτσι κερδίζει χρόνο και χρήμα που θα χρειαζόταν για να επικοινωνεί, να παραγγέλνει και να πληρώνει 5 ως 10 επιπλέον προμηθευτές. Επίσης λόγω της μεγάλης ποικιλίας των ειδών που διακινεί, έχει σημαντικά μειωμένο το κόστος διανομής. Αυτό σε συνάρτηση με τις άριστες σχέσεις της με τις βιομηχανίες που την προμηθεύουν (ειδικές συμφωνίες τιμών), της δίνουν την δυνατότητα να καθίσταται κατά πολύ φθηνότερη του ανταγωνισμού.
Πραγματικότητα στην πράξη και όχι όραμα και στόχο αποτελεί η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες ανωτέρας ποιότητας.

ΤΕΤΡΑΠΤΥΧΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Οι 4 βασικοί λόγοι που μας διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό είναι οι ακόλουθοι:

1) Μη ύπαρξη πωλητών για την ανάπτυξη του πελατολογίου.
2) Η μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων με τις μικρότερες τιμές.
3) Αυθημερόν εξυπηρέτηση και παράδοση παραγγελιών.
4) Πρωτοποριακή υπηρεσία πλήρους και συνεχόμενης ενημέρωσης πελατών (σε όλα τα επίπεδα)

ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ:
Οι ενεργοί κωδικοί ειδών ξεπερνούν τους 4.500
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο υποψήφιος πελάτης να καλύπτεται από την εταιρεία μας μέχρι και του 80% των ειδών που προμηθεύεται. Έτσι κερδίζει χρόνο και χρήμα που θα χρειαζόταν για να επικοινωνεί, να παραγγέλνει και να πληρώνει 5 ως 10 επιπλέον προμηθευτές. Επίσης έχει την δυνατότητα επιλογής μεταξύ όλων των επώνυμων (leader) προϊόντων που υπάρχουν στο εμπόριο και όχι να δεσμεύεται σε αγορές ανώνυμων προϊόντων, επειδή περιέχονται σε συμφωνίες “πακέτου”.
Δηλαδή ο πελάτης σε εμάς δεν έχει την αίσθηση πως εμείς του πουλάμε, αλλά ότι αυτός αγοράζει αυτό που θέλει. Επίσης λόγω της μεγάλης ποικιλίας των ειδών που διακινούμε, έχουμε σημαντικά μειωμένο κόστος διανομής.
Αυτό σε συνάρτηση με τις άριστες σχέσεις μας με τις βιομηχανίες που μας προμηθεύουν (ειδικές συμφωνίες τιμών), μας δίνουν την δυνατότητα να είμαστε κατά πολύ φθηνότεροι του ανταγωνισμού.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ:
Κάθε αρχή του μήνα, μαζί με το πρώτο παραστατικό που παραλαμβάνει ο κάθε πελάτης επισυνάπτονται και τα εξής:
α) ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΡΤΕΛΑ που περιλαμβάνει όλα τα παραστατικά που εκδόθηκαν τον μήνα που πέρασε. (τιμολόγια πιστωτικά, ακυρωτικά, δελτία αποστολής, αποδείξεις είσπραξης).
β) ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΤΙΜΩΝ. Η ύπαρξη 4.000 ειδών είναι λόγος για συχνές αναπροσαρμογές των τιμών, που οφείλονται στις εκάστοτε τροποποιημένες τιμολογήσεις από τους προμηθευτές και τις εισαγωγές μας. Για την πλήρη και ακριβή ενημέρωση των πελατών μας, αποστέλλουμε μηνιαίως συμπληρωματικό κατάλογο αναπροσαρμογής των τιμών, όπου αναγράφονται όλες οι ανατιμήσεις και οι υποτιμήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στον μήνα που πέρασε. Αυτό το μηνιαίο ενημερωτικό φυλλάδιο είναι συμπληρωματικό του μεγάλου έγχρωμου πολυσέλιδου καταλόγου μας, ο οποίος
επανεκδίδεται και διανέμεται κάθε χρόνο σε μορφές CD, DVD, ή βιβλίου.
γ) ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΜΗΝΟΣ. Κάθε μήνα σε συνεργασία με τις βιομηχανίες που μας προμηθεύουν, πετυχαίνουμε
επιπλέον ειδικές εκπτώσεις, στοχοποιήσεις και προσφορές, τις οποίες με αυτό το φυλλάδιο γνωστοποιούμε στους πελάτες μας, ώστε να επωφεληθούν των επιπλέον χαμηλότερων εποχιακών τιμών.


ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ:
Έχοντας επιλεγμένο ποιοτικά πελατολόγιο και σωστά δομημένα τα δρομολόγια των φορτηγών, είμαστε σε θέση να μπορούμε να εξυπηρετούμε αυθημερόν τους πελάτες μας.
Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην μη ύπαρξη απρόσκοπτης εισροής πελατών που θα αλλοιώσει την μέχρι σήμερα άμεση, υπεύθυνη και συνεπή εξυπηρέτηση των πελατών μας.

ΦΩΤΟ-ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΙ:
Οι κατάλογοι των ειδών που διακινούμε, παρέχεται στους πελάτες μας σε απόλυτα διαφανή και πλήρως αναλυτική μορφή, περιλαμβάνοντας για το κάθε είδος:
α) την φωτογραφία του προϊόντος.
β) τα ακριβή χαρακτηριστικά του (brand name, περιεχόμενο, συστατικά, συσκευασίες κλπ.) γ) την μονάδα μέτρησης που πωλείται (κιβώτιο, τεμάχιο, σάκος, κιλό, λίτρο, μέτρο κλπ.)
δ) την τελική του τιμή.

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:
Μηνιαίοι πίνακες που περιλαμβάνουν περίπου 300 βασικά είδη με τις δικές μας τιμές σε αντιπαράθεση με τις τιμές του ανταγωνισμού (cash & carry). Με αυτή την υπηρεσία συμβάλλουμε στην μείωση του κόστους έρευνας αγοράς του πελάτη, παρέχοντάς του έτοιμες τις συγκρίσεις των τιμών.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ:
Δίνεται η δυνατότητα παροχής πλαστικοποιημένου Α4 δελτίου παραγγελίας σε κάθε πελάτη μας, με τις φωτογραφίες των συγκεκριμένων προϊόντων που μόνο αυτός αγοράζει. Εφόσον ο πελάτης αποφασίσει τα ακριβή προϊόντα που θα τον προμηθεύουμε, παίρνουμε τις φωτογραφίες των συγκεκριμένων προϊόντων και τις τυπώνουμε σε χαρτί Α4 και για να είναι ανθεκτικό το πλαστικοποιούμε. Αυτόματα λοιπόν δημιουργείται ένα προσωπικό φωτογραφικό δελτίο παραγγελίας, μόνο με τα προϊόντα που ενδιαφέρουν τον εκάστοτε πελάτη. Είναι ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του υπεύθυνου αποθήκης, προς αποφυγή ελλειμματικών παραγγελιών με ότι αυτό συνεπάγεται σε ώρες αιχμής για το κατάστημα του πελάτη.

ΠΑΡΟΧΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ (ΕΓΓΥΟΔΟΣΙΑ):
Σε πελάτες που κλείνουν συνεργασία μαζί μας με μεγάλο πακέτο κωδικών (άνω των 50) προσφέρουμε μεγάλη γκάμα
εργαλείων, που ενώ στον ανταγωνισμό πωλούνται, από εμάς παρέχονται δωρεάν, ως ένδειξη καλής θέλησης συνεργασίας.
1) αποχυμωτές πορτοκαλιών (zumex & zumoval) αξίας από 2.000 έως 4.000 ευρώ.
2) συσκευές τουαλέτας (χαρτιού υγείας, χειροπετσετών, κρεμοσάπουνου, αφροσάπουνου)
3) ηλεκτρονικές συσκευές αρωματισμού χώρου και συσκευές απολυμαντικού λεκάνης WC
4) συσκευές χαρτιού κουζίνας (Jumbo roll, comby roll κλπ.) και αντισηπτικού – απολυμαντικού κρεμοσάπουνου
5) δοσομετρικές συσκευές για πλυντήρια πιάτων – ποτηριών, δαπέδου, τζαμιών, λάντζας κλπ.
6) γυάλινες προθήκες τραπεζιών για τοποθέτηση ζάχαρης sticks & canderel
7) inox θήκες χαρτοπετσετών για τα μπαρ.
8) πλεξιγκλάς θήκη bar για καλαμάκια.
9) δωρεάν εκτύπωση λογότυπου του πελάτη σε χαρτοπετσέτες, ζάχαρη sticks, σουβέρ, κουβέρ κλπ.

PRIVET LABEL (ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ):
Είμαστε σε συνεχείς διαπραγματεύσεις για επιλογή αρίστης ποιότητας προϊόντων με δική μας φίρμα (brand name), για ακόμη χαμηλότερες τιμές και σταθερή ποιότητα. Σε πρώτο στάδιο διαθέτουμε ζάχαρη, μέλι sticks, ζάχαρη καστανή και λευκή σε sticks, ηλιέλαιο, ξηρούς καρπούς, gouda σε φέτες, απορρυπαντικά και μελλοντικά τοματοειδή, μανιτάρια, λεμονοχυμοί, ξύδια, αλάτι,
εβαπορέ, καλαμάκια, ρεσώ, γάντια, πετσέτα ρολό 14 m, σακούλες απορριμμάτων.

WWW.MAUROUDIS.GR:
Συμμετέχοντας και πρωτοπορώντας στις εξελίξεις των ημερών, κατασκευάσαμε μία από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες στον κλάδο μας (www.mauroudis.gr). O διαδικτυακός μας χώρος είναι δομημένος με όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά που μας επιτρέπουν εκτός της προβολής των προϊόντων μας να δεχόμαστε παραγγελίες, μηνύματα, να ανακοινώνουμε νέα και προσφορές, να παρέχουμε τις τιμές ανά προϊόν (με password), να κατασκευάζεται αυτόματη λίστα ειδών ανά πελάτη, να προβάλλονται ιστοσελίδες πελατών και προμηθευτών μας και όλα αυτά ΝΑ φιλοξενούνται και σε μεγάλες γνωστές εμπορικές πύλες (links). 4500 φωτογραφίες προϊόντων με όλα τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά και στοιχεία που τα συνοδεύουν, παρέχοντας στους πελάτες μας μία ευέλικτη και πληρέστατη ενημέρωση που σήμερα απαιτείται.
Επίσης μέσα στο site μας φιλοξενείται το Σωματείο καταστηματαρχών υγειονομικού ενδιαφέροντος Θεσσαλονίκης.
Σωματείο που έχει υπό την προστασία του καταστήματα όπως: cafe bar, καφετέριες, εστιατόρια, snack bar και pub που βρίσκονται στον Δήμο Θεσσαλονίκης.
Είναι σωματείο με μεγάλη δύναμη και επιρροή εφόσον στα μέλη του περιλαμβάνονται καταξιωμένοι επιχειρηματίες της πόλης Αξιοσημείωτο είναι ότι το σωματείο βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων (Π.Ο.Ε.Σ.Ε.). Μέσα στο flash (σελίδα) του σωματείου θα περνάμε όλα τα δημοσιεύματα της εφημερίδας της κυβερνήσεως που αφορούν τον κλάδο. Επίσης θα καταχωρούνται ενημερωτικά έντυπα για τις αρμοδιότητες της αστυνομίας και των δημοτικών αρχών, καθώς και το εύρος δικαιοδοσίας των ελεγκτικών υπηρεσιών που επιβλέπουν τα καταστήματα.
 

ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ:
Εκτός από τις παραπάνω παροχές προς τους πελάτες μας, το βασικότερο στοιχείο που διατηρεί μια συνεργασία σε αξιοπρεπή επίπεδα, είναι η εμπιστοσύνη και η εξυπηρέτηση. Στοιχεία όμως που δυστυχώς στις μέρες μας τείνουν να εκλείψουν.
Στον βωμό του κέρδους και της μείωσης των λειτουργικών εξόδων, δυστυχώς έχουν θυσιαστεί πλέον όλα τα χαρακτηριστικά που διέπουν τις υγιείς εμπορικές συνεργασίες, είτε είναι η εξυπηρέτηση και η προσωπική επαφή, είτε είναι η συνέπεια και η διαφάνεια των συναλλαγών. Μέλημα και διαρκής προσπάθειά μας είναι να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες που να μην έχουν μόνο τιμή, αλλά και (πάνω απ΄όλα)…αξία.
Όπως εμείς επιλέγουμε τους πελάτες μας και δεν είναι τυχαίο ότι τροφοδοτούμε τα καλύτερα καταστήματα, έτσι και ο πελάτης ή προμηθευτής, πρέπει να νιώθει και να απολαμβάνει αίσθημα ασφάλειας και συνέπειας σε μια ενδεχόμενη συνεργασία.
Θα θέλαμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε όλους τους συνεργάτες μας (πελάτες και προμηθευτές) που μας δίνουν την δυνατότητα να αποδεικνύουμε καθημερινά, πως έστω και σήμερα η ηθική, η συνέπεια, η υπευθυνότητα, το δίκαιο, η οργάνωση και η ευελιξία, δεν έχουν χαθεί.