Μπύρα Άλη | Horeca Market

Μπύρα Άλη

Επικοινωνία

Διεύθυνση:
ΒΙ.ΠΕ.Θ Σίνδος, Ο.Τ. 19, κτίριο 9
Τηλέφωνο:
Email:
Website:

Η Μικροζυθοποιία Θεσσαλονίκης ξεκίνησε την παραγωγή της τον Απρίλιο του 2015 και είναι η πρώτη Μικροζυθοποιία εγκατεστημένη στη Θεσσαλονίκη. Αποτελεί την υλοποίηση του οράματος των ιδρυτών της για την δημιουργία ενός ζυθοποιείου στα πρότυπα αντίστοιχων μικροζυθοποιείων του εξωτερικού και μοναδικού για τα δεδομένα της Θεσσαλονίκης.

Η μικροζυθοποιία Θεσσαλονίκης, παράγει την μπύρα Άλη, σε διάφορους τύπους.

Η Άλη, ανεξάρτητα του τύπου της είναι απαστερίωτη και αφιλτράριστη, μία μπύρα φρέσκια, με αποτέλεσμα να είναι μία μπύρα πλούσια σε άρωμα και σε γεύση. Αποθηκεύεται και διατηρείται υπό ψύξη.

Δύο βασικές και δύο εποχικές συνταγές αποτελούν τα προϊόντα μας. Πιο συγκεκριμένα η Άλη Weiss & η Άλη I.PA. είναι οι βασικές συνταγές, ενώ η Άλη Red Ale & η Άλη Stout αποτελούν τις εποχικές μας συνταγές και είναι διαθέσιμες από Απρίλιο-Σεπτέμβριο και από Δεκέμβριο-Μάρτιο, αντίστοιχα. Όλες είναι διαθέσιμες σε φιάλες των 330ml (η φιάλη είναι μη επιστρεφόμενη), σε κιβώτια των 12 φιαλών και σε βαρέλια one way 20L της Keykeg.

Οι εγκαταστάσεις της Μικροζυθοποιίας Θεσσαλονίκης βρίσκονται στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου. Το ζυθοποιείο είναι επισκέψιμο και ανοιχτό σε όλους, για να δει όποιος ενδιαφέρεται από κοντά πως παράγεται η μπύρα αλλά και να μυηθεί στην κουλτούρα της μπύρας και την έννοια της μικροζυθοποιίας.