Είστε εταιρεία του κλάδου HO.RE.CA.;

Εσείς τροφοδοτείτε το www.horecamarket.gr!
Είστε εταιρεία  του κλάδου HO.RE.CA.;

 

Το Horecamarket.gr, 1ο επένδυσε στο ψηφιακό μετασχηματισμό και στην τεράστια σημασία της δυναμικής on line παρουσίας των επιχειρήσεων του κλάδου Ho.Re.Ca..

Εκμεταλλευτείτε το μεγαλύτερο διαδικτυακό B2B marketplace, για τον κλάδο Ho.Re.Ca., το οποίο χρησιμοποιώντας τα πλέον απλουστευμένα τεχνολογικά εργαλεία αναζήτησης, κατηγοριοποίησης και online πληροφόρησης που εφαρμόζονται παγκοσμίως στο σύγχρονο ηλεκτρονικό εμπόριο, εκσυγχρονίζει τα έως τώρα δεδομένα επικοινωνίας ανάμεσα στον προμηθευτή και τον επαγγελματία της μαζικής εστίασης, καθιστώντας ικανή την επικοινωνία τους 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Η πλατφόρμα www.horecamarket.gr έρχεται να δώσει ουσιαστικές λύσεις στην ανάπτυξη των προμηθευτών με μηδαμινό ρίσκο επένδυσης.
Πώς;


  • Δίνει τη δυνατότητα προβολής και προώθησης της συνολικής γκάμας προϊόντων, παρουσιάζοντάς τα κατηγοριοποιημένα, με πλήρη περιγραφή.
  • Σας βοηθάει να εκμετάλλευτείτε την ψηφιακή τεχνολογία και τις δυνατότητες της, για ανάπτυξη και διαχείριση πελατών on-line.
  • Προσφέρει εξειδικευμένες προωθητικές ενέργειες προϊόντων σε υπάρχων και δυνητικό πελατολόγιο.
  • Βοηθάει στην ανάπτυξη πωλήσεων σε υπάρχουσες και νέες γεωγραφικές περιοχές.
  • Συμβάλει με ουσιαστικές ευκαιρίες new business .
  • Συνδέει με όλους τους επαγγελματίες του κλάδου 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.
  • Αποδοτικότητα και αποτελεσματικότητα πωλήσεων real time

Συνδεθείτε άμεσα και εύκολα με την πλατφόρμα του www.horecamarket.gr και εκμεταλλευτείτε την ψηφιακή τεχνολογία και τις δυνατότητες της για ανάπτυξη και διαχείριση πελατών on-line.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας εδώ και η ομάδα του Horecamarket.gr θα έρθει σε επαφή σας