Το πράσινο πιπέρι, όπως και το μαύρο, γίνεται από τις άγουρες δρύπες. Οι αποξηραμένοι κόκκοι του πράσινου πιπεριού αντιμετωπίζονται κατά τρόπο που να διατηρούν το πράσινο χρώμα, όπως κατεργασία με διοξείδιο του θείου, κονσερβοποίηση ή ξήρανση με κατάψυξη. Κόκκοι πιπεριού τουρσί επίσης πράσινοι, είναι άγουρες δρύπες που διατηρούνται σε άλμη ή σε ξύδι. Φρέσκες, χωρίς συντηρητικά πράσινες δρύπες πιπεριάς, σε μεγάλο βαθμό άγνωστες στη Δύση, χρησιμοποιούνται σε ορισμένες Ασιατικές κουζίνες, ιδιαίτερα στην Ταϊλανδέζικη κουζίνα. Η γεύση τους έχει περιγραφεί ως πικάντικη και φρέσκια, με ένα φωτεινό άρωμα. Η Γαλλική κουζίνα, το κατατάσσει στα επίλεκτα μπαχαρικά της.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 700g
Πρόσφατα προϊόντα που είδατε
-
VALENTINA ΣΑΛΤΣΑ ΠΙΚΑΝΤΕ ΗΟΤ (ΜΑΥΡΗ) 1LT KIB.6 * 1 LT ( Κατηγορία Προϊόντος ΠΡΟΪΟΝΤΑ);
Μεξικάνικη κουζίνα.56,12 € -
GOYA ΠΙΠΕΡΙΕΣ CHIPOTLE ΣΕ ADOBO SAUCE κιβ.(12*198g) ( Κατηγορία Προϊόντος ΠΡΟΪΟΝΤΑ);
Καπνιστή γεύση .Μεξικάνικη κουζίνα75,60 € -
ΖΩΜΟΣ ΓΑΡΙΔΑΣ MASTER BLEND 1 KG (ΚΟΚΚΟΙ) ( Κατηγορία Προϊόντος ΠΡΟΪΟΝΤΑ);
Ζωμός γαρίδας σε σκόνη (κόκκους).Ιδανικός για συμπλήρωμα γεύσης σε σάλτσες,σαγανάκια και ...18,62 € -
ΚΑΠΝΟΣ ΣΕ ΣΚΟΝΗ 500G SOSA ( Κατηγορία Προϊόντος ΠΡΟΪΟΝΤΑ);
Kαπνός σε σκόνη της SOSA.Δημοφιλές προιον στην μοριακή κουζίνα.23,87 €