Η XENIA το μεγαλύτερο εκθεσιακό event για τα ξενοδοχεία και τα τουριστικά καταλύματα, 27-29 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo.

xenia_logo_ngtv.jpg 26-11-2021

Η Xenia ανοίγει τις πόρτες τις  27 – 29 Νοεμβρίου, για τους  επαγγελματίες των Ξενοδοχείων και του κλάδου της Φιλοξενίας. Η συμμετοχή 350 προμηθευτικών επιχειρήσεων, επιβεβαιώνει το κλίμα αισιοδοξίας για μία απόλυτα πετυχημένη τουριστική σεζόν το 2022. Η πραγματοποίηση της έκθεσης, σε ασφαλείς συνθήκες, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για προσέλευση μεγάλου αριθμού επισκεπτών, καθιστώντας την Xenia κορυφαίο κέντρο επενδυτικών επιλογών.

Οι βασικές κατηγορίες εκθεμάτων είναι :

Κατασκευή- Διακόσμηση-Ενέργεια-Αυτοματισμοί, Ξενοδοχειακός εξοπλισμός, Μηχανήματα και εξοπλισμός κουζίνας, Food & Beverage, Digital technology.

Special Events

Digi Hotel 2021

Οι προκλήσεις της νέας εποχής & οι digital λύσεις

Η επόμενη μέρα του Ελληνικού τουρισμού και ο κυρίαρχος πλέον ρόλος του digital θα αποτελέσουν τον κορμό της θεματολογίας του κορυφαίου digital event της ξενοδοχειακής βιομηχανίας στη χώρα μας που θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην έκθεση Xenia 2021.

Χenia Build Hotel: Sustainability: Design and Challenges

Η σημασία της αειφορίας στην τουριστική βιομηχανία και η διασύνδεσή τους τόσο για την ανάπτυξη του τουρισμού όσο και για τη προστασία του περιβάλλοντος των τουριστικών προορισμών, θα αναπτυχθούν στο stage του Xenia Build Hotel.

5th International Hospitality Forum

“Η Φιλοξενία στη μετά-covid εποχή” στο επίκεντρο του 5ου Διεθνούς Φόρουμ Φιλοξενίας

Οι τάσεις που θα καθορίσουν την επόμενη ημέρα του τουρισμού και της φιλοξενίας, στην μετά-Covid εποχή στην Ελλάδα και παγκοσμίως, θα παρουσιαστούν στο διεθνές φόρουμ που διοργανώνει το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος με την υποστήριξη της Phocuswright, τον παγκόσμιο ηγέτη στο χώρο της πρωτογενούς έρευνας για τον κλάδο της φιλοξενίας.

Ελληνικό Πρωινό

Το “Ελληνικό Πρωινό” για δεύτερη φορά στη Xenia 2021

Το Ελληνικό Πρωινό, μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, θα φιλοξενηθεί για 2η φορά στην έκθεση Xenia 2021.

 

Πηγή : https://www.xenia.gr/