Σχετικά με το Horecamarket.grΣχετικά με το Horecamarket.gr

Το όραμά μας, υπηρετώντας τις επιταγές της παγκόσμιας σύγχρονης αγοράς, αφορά στην παροχή προϊοντικών πληροφοριών από τους σχετιζόμενους με τον κλάδο εμπόρους και προμηθευτές στους ειδικούς με αυτόν καταναλωτές, δηλαδή ιδιοκτήτες εστιατορίων, καφέ, μπαρ, υπεύθυνους προμηθειών, σεφ, baristas κ.α., δημιουργώντας μια εύκολη, άμεση και ουσιαστική σχέση επικοινωνίας μεταξύ τους.

Έτσι, εμπνευστήκαμε και εγκαινιάζουμε το www.horecamarket.gr.

Ένα διαδικτυακό B2B marketplace, το οποίο χρησιμοποιώντας τα πλέον απλουστευμένα τεχνολογικά εργαλεία αναζήτησης, κατηγοριοποίησης και online πληροφόρησης που εφαρμόζονται παγκοσμίως στο σύγχρονο ηλεκτρονικό εμπόριο, αναμένεται να εκσυγχρονίσει τα έως τώρα δεδομένα επικοινωνίας ανάμεσα στον προμηθευτή και τον επαγγελματία του κλάδου HO.RE.CA., καθιστώντας ικανή την επικοινωνία τους 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Με την καινοτόμο αυτή πλατφόρμα, η αγορά Β2Β HO.RE.CA. περνάει στην ψηφιακή εποχή, με έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο. Ανταποκρινόμενη στις συνολικές ανάγκες του κλάδου παρέχει ποσοτική και ποιοτική πληροφόρηση, για όλες τις κατηγορίες ( Εξοπλισμός , Τροφοδοσία, Αλκοολούχα , Καφές, Υπηρεσίες, Τεχνολογία κ.α.) και δίνει την δυνατότητα στους επαγγελματίες να αποκτήσουν πρόσβαση στο προϊόν ή την υπηρεσία που θέλουν, αλλά και στις εταιρείες να προβάλουν και να προωθήσουν τη συνολική γκάμα των προϊόντων – υπηρεσιών τους, μέσα από την οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού τους εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.Παράλληλα μπορούν να ενημερωθούν για όλα τα νέα και τις εξελίξεις του κλάδου, να ανταλλάξουν πληροφορίες με συναδέλφους και συνεργάτες χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν δεκάδες κανάλια επικοινωνίας, παρά μόνο την πλατφόρμα του horecamarket.gr.

Πλέον οι προμηθευτικές εταιρείες μπορούν να προβάλουν την συνολική γκάμα των προϊόντων δημιουργώντας μια εύκολη, άμεση και ουσιαστική σχέση επικοινωνίας με τον πλέον στοχευμένο κοινό.

Η πρωτοποριακή μηχανή αναζήτησης προϊόντων και υπηρεσιών www.horecamarket.gr, εκμεταλλευομένη την εξέλιξη και τις δυνατότητες της ψηφιακής εποχής, στην οποία η πληροφορία μπορεί να διαχέεται από τον προμηθευτή στον επαγγελματία, και αντιστρόφως, σε realtime στοχεύει στη θέσπιση στιβαρών βάσεων για την δημιουργία ωφέλιμης, παραγωγικής και διαρκώς αναπτυσσόμενης επιχειρηματικότητας.

Η 1η ελληνική ηλεκτρονική μηχανή αναζήτησης προϊόντων για τον εξοπλισμό και την τροφοδοσία παντός τύπου επιχειρήσεων στον κλάδο HO.RE.CA. είναι στην οθόνη σας!